Hesabım
    Festivalde 6 Nisan aramba

    Miranda Richardson, Akbank Sanat'ta syleiye katlacak...

    Takvim Kzlar'nn ynetmeni Nigel Cole'un sosyal adaleti ele alan neeli ve dokunakl komedisi Kadnn Fendi 16.00'da Fita 4'te. Filmin gsterimine oyuncu Miranda Richardson da katlacak.

    Alatan Oyun, lesiye, rmcek gibi unutulmaz filmlerin usta ngiliz oyuncusu Miranda Richardson stanbul'da! Richardson saat 19.30'da Akbank Sanat'ta bir sinema syleisi yapacak.

    Norveli kadn ynetmen Maria Sdahl'dan yetikinler iin bir "byme" yks olan Araf 19.00'da Atlas'ta. Gsterime Sdahl da katlacak ve seyircilerin sorularn yantlayacak.

    Ynetmen Dervi Zaim Tabutta Rvaata'dan Glgeler ve Suretler'e uzanan sinema yolculuunu konuuyor. Sylei 17.00'da Salon'da.

    Mahmut Fazl Cokun'un "Film Gibi 30 Yl" blm seimi olan Cennetten de Garip, Jarmusch tutkunlar iin 11.00'de Fita 4'te.

    Kendi lkeni Kendin Kur 90 dakikada dnyay dolaarak mikrouluslarn doasna kafa yoruyor, onlar aratryor, anlatyor ve temel bir sorunun cevabn aryor: Bir lkeyi lke yapan nedir? Film 11.00'de Fita 1'de.

    George Lucas ile hayranlar arasndaki, otuz yla yaylm atmal ilikiye dair esiz bir belgesel. Halk George Lucas'a Kar 13.30'da Fita 1'de.

    Ynetmen Manchevski'nin Makedonya'nn Oscar aday Anneler'i 13.30'da Rexx'te.

    Hseyin Karabey'in "Film Gibi 30 Yl" blm seimi Istvan Szabo bayapt Mefisto 16.00'da Atlas'ta.

    Sahip olduu vizyon ve mkemmellik tutkusuyla mimarinin kurallarn yeniden yazarak zamanmzn esiz yaplarndan bazlarn yaratan Norman Foster' anlatan Binanz Ka Kilo, Bay Foster? 19.00'da Fita 1'de.

    Daha yirmi iki yanda Isabelle Huppert'i Fransz sinemasnn yldz haline getiren Dantelci Kz 19.00'da Nianta City's'de. Film, Handan peki'nin seimi.

    Deiim, kimlik, toplumsal cinsiyet politikalar ve sanatsal adanml ele alan sra d bir ak hikyesini anlatan Genesis ve Lady Jaye'in arks 21.30'da Fita 1'de.

    Fransz auteur Christophe Honor'nin ecinsel bir iftin yaln bir portresini izdii Banyodaki Adam 21.30'da Beyolu Sinemas'nda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top