Hesabım
    Festivalde 8 Nisan Cuma

    Nicole Kidman'l Mutluluun Peinde, Trkiye galasn yapyor...

    ran doumlu ynetmen Rafi Pitts'in son filmi Avc, hapisten salverilip aile saadetine kavuan Ali zerinden, balangcndan otuz yl sonra ran Devrimi'ni sorguluyor. 11.00'de Atlas'ta yaplacak gsterime Pitts de katlacak.

    Geen yl Berlin'de nsan Haklar dl'nn yan sra Panorama blmnden zleyici dl'n alan plk 13.30'da Fita 1'de. Filmin gsterimine ynetmen Lucy Walker da katlacak.

    Ghent doumlu Trkiyeli ynetmen Kadir Balc'nn ilk uzun metrajl filmi Turkuaz 13.30'da Nianta City's'de. Ynetmen Balc da gsterimde olacak.

    Cannes Film Festivali'nde ilk gsterildiinde talyan Kltr Bakan'nn Fransa'y protesto etmesiyle tartma yaratan talya Sarslyor 19.00'da Fita 1'de. Gsterime filmin ynetmeni Sabina Guzzanti de katlacak.

    Festival'in en ok konuulan filmlerinden Bla Tarr'n son bayapt Torino At ek seansyla 16.00'da Beyolu'da.

    Mzikal bir cinsiyet karmaas Victor Victoria, Blake Edwards ansna 11.00'de Nianta City's'de.

    Soderbergh'in "belgesel hissi vermeyen" ilk belgeseli Her ey Yolunda 11.00'de Fita 1'de.

    Singapurlu ynetmen Boo Junfeng'un anavatan, tarih, milliyetilik, romantik idealizm ve pragmatizm kavramlarn irdeledii filmi Kumdan Kale 13.30'da Atlas'ta.

    Pervert's Guide to Cinema ile tannan ve Peter Greenaway'le birlikte alm olan ngiliz ynetmen Sophie Fiennes'in son filmi imler rtsn stnz 16.00'da Fita 1'de.

    Franois Ozon'un en muzip filmi Sitcom 16.00'da Rexx'te.

    Nicole Kidman' Oscar adaylar arasna sokan Mutluluun Peinde Trkiye galasn 21.30'da Atlas'ta yapyor.

    Grubun hayranlarnn karmayacaklar Rolling Stones Srgnde 21.30'da Fita 1'de.

    Yeni Ecinsel Sinemas'nn nclerinden Amerikal video sanats William E. Jones'un hi oyuncu kullanmad otobiyografik yapt Massillon 21.30'da Pera'da.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top