Hesabım
    'Gotti' Projesi Usta Yönetmene Emanet!

    Ünlü mafya ailesinin hikayesini Barry Levinson anlatacak...

    Ünlü mafya babası John Gotti'yi ve ailesini anlatacak olan 'Gotti: Three Generations' projesini yönetmeyeceğini açıklayan Nick Cassavetes'in ardından yeni yönetmen arayışlarına başlayan stüdyo, başrolünde John Travolta'yı izleyeceğimiz filmin yönetmen koltuğuna oturması için Barry Levinson'la görüşmelere başladı...

    En son Joe Pesci ve Lindsay Lohan'ın da dahil olduğu film, bir mafya ailesinin üç kuşağını anlatacak. Travolta filmde babasının aksine mafya dünyasının kirli işlerine bulaşmak istemeyen oğul John Gotti Sr.'yi, Joe Pesci Gottiler'e yakın başka bir mafya ailesinin reisi Angelo Ruggiero'yu, Lohan ise ailenin gelinini canlandıracak.

    'Rain Man', 'Sleepers', 'Good Morning, Vietnam' gibi filmleriyle tanınan Oscarlı usta yönetmen Barry Levinson'ın teklife sıcak baktığı ve filmin çekimlerine planlandığı gibi önümüzdeki yıl başlamak istediği gelen ilk bilgiler arasında.

    Klasik gangster filmlerinden farklı bir noktada duran 'Gotti: Three Generations', yaşayan bir mafya üyesinin hayatını sinema perdesine aktarmayı kabul ettiği ilk yapım olma özelliğini taşıyor.

    Yönetmen Levinson'ın şu sıralar post-prodüksiyon aşamasındaki düşük bütçeli korku filmi 'The Bay'in de önümüzdeki aylarda ülkesi ABD'de vizyona gireceğini hatırlatalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top