Hesabım
    Tarantino Fuarlarda

    Kill Bill'ın yeni fragmanı ilk defa San Diego Comic-Con fuarında gösterildi.

    San Diego'nun dünyaca ünlü çizgi roman ve popüler kültür fuarı Comic-Con geçtiğimiz pazar günü sona erdi. Fuarın birbirinden ünlü konukları arasında Quentin Tarantino da bulunuyordu. Yönetmen son filmi Kill Bill'ın özel bir fragman filmiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Gösterimden sonra konuşma yapan yönetmene eşlik eden isimler arasında filmin oyuncuları Daryl Hannah ve Michael Madsen de bulunuyordu.

    İzleyicilere sunulan fragman yönetmenin söylediğine göre ilkine göre daha az mainstream ve hayranlara dönük bir çalışma. Kısıtlı bir gösterimle izleyicilerin karşısına çıkacak olan tanıtım filminin prömiyeri için en uygun yerin de Comic-Con olduğunun altını çizdi yönetmen.

    Kill Bill, Tarantino'nun 60 ve 70'ler karete filmlerine ve manga estetiğine olan düşkünlüğünün bir sonucu ve önümüzdeki dönemin en fazla merak uyandıran yapımlarından biri. Yönetmen geçtiğimiz günlerde filmi iki parça halinde izleyicilere sunmaya karar verdiğini açıkladı...

    Dört gün boyunca kapılarını popüler kültür tutkunlarına açık tutan Comic- Con yaklaşık 80.000 kişi tarafından ziyaret edildi. Şanslı 2000 kadar sinemasever de Kill Bill'ın özel fragmanını izleme şansı elde ettiler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top