Hesabım
    Bu Savaş Bitmez

    Dog Soldiers yönetmeni Marshall benzer bir filmle geri dönüyor

    Neil Marshall'ın yönetmenliğini üstlendiği Dog Soldiers geçen yılın en başarılı korku filmlerinden birisi olarak adından sıkça söz ettirmişti. İngiliz sinemasının geleceği parlak isimleri arasında gösterilen Marshall, ikinci filminde de aynı çizgide ilerlemeye karar verdi. Outpost adını taşıyayacak olan projede, özel askerlerden oluşan bir grup, tatbikat yaparken genetik araştırmalar yapılan gizli bir mekanın çevresinde kurtadamlar tarafından saldırıya uğrayacak. Çekim zamanı belli olmayan projenin senaryosu da bizzat yönetmen tarafından yazılıyor.

    Outpost'a ilham veren Dog Soldiers da İskoçyada tatbikat yapan İngiliz askerlerinin kurtadamların saldırısına uğradıktan sonra terkedilmiş bir eve sığınarak verdikleri mücadeleyi anlatıyordu. Korku sinemasıyla brilikte aksiyona da göz kırpan yapım, ilginç senaryosuyla birlikte Evil Dead, Yaşayan Ölülerin Gecesi gibi filmleri de akla getiriyordu.

    Korku filmlerinin ülkemizde sık sık vizyona girebildiğini düşünürsek, pek çok vasat yapımın arasında Dog Soldiers gibi bir yapımın gözden kaçmış olması da oldukça ilginç. Tüm Avrupa'da izleyiciyle buluşma şansı yakalayan yapım, Amerika'da da sadece festivallerde kendisine yer bulabilmişti...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top