Hesabım
    Matrix Yağmurları Altında Mücadele

    Neo, Ajan Smith'le sular altındaki dev mücadelesini anlatıyor...

    Keanu Reeves, Çarşamba günü tüm dünyada vizyona girecek olan The Matrix Revolutions'ın basın toplantısında, filmle ilgili fotoğraflardan ve fragmanından aşina olduğumuz ünlü dövüş sahnesinde çektikleri zorlukları anlattı. Mevzubahis sahnede, seçilmiş kişi başının belası Ajan Smith'le kritik bir dövüş gerçekleştiriyor. Uzun bir çalışmanın ürünü olduğunu belirttiği sahnede, her ikisi de korkunç bir yağmur altında birbirlerini görmeden ve duymadan mücadele etmek zorunda kalmışlar...

    Son derece sahici yağmur damlalarından korunmak için, içlerine bir tür dalgıç elbisesi giymek zorunda kaldıklarını belirtiyor Reeves. Neo için hazırlanan 21 adet cüppeden 5 tanesi sadece bu yağmur sahnesi için kullanılmış. Sahneyi zor kılan ise dev yağmur damlalarının yol çatığı gürültü nedeniyle kendi seslerini bile duymakta güçlük çekmeleri olmuş.

    Fragmanda da ön planda olan sahnenin filmin gidişatı açısından hayli önemli olduğunu kestirmek zor değil. Peki yağmurdan sonra ne olacak? İşte onu görmek için Çarşamba gününü beklememiz gerekiyor. Görmek içinse şimdiden hazırlık yapmakta yarar var. Yağmur bulutlarını görür görürmez şemsiyelerini hazırlayanların, şimdiden biletlerini edindiklerine eminiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top