Hesabım
    Superman Kostümü Yapışıyor mu?

    Brendan Fraser'ı Superman kostümüyle yalnız bırakın biraz. Karar verecek!

    Bu aralar dedikoduların dışında sağlam bir Superman haberi bulmak pek mümkün olmuyor. Ama henüz kesinleştiğine dair resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, rolün Brendan Fraser'a verilme olasılığı oldukça yüksek gözüküyor. Oyuncu ise role sıcak bakmakla birlikte, kafasındaki bazı soru işaretlerini de belirtmeden geçmiyor.

    Fraser, her ne kadar dünyanın en fazla sevilen süper kahramanlarından biri olsa da, bu rolü almasının kariyerini negatif yönde etkileyebileceğini düşünüyor. "Kim bu rolü oynarsa, daima onunla anılıyor" diyerek çekincesini belirtiyor.

    Böyle bir sorun karşısında başvurulacak en önemli kişi, şüphesiz role damgasını vuran Christopher Reeve'den başkası değil. Kariyeri boyunca Superman dışında da karakterleri canlandıran oyuncu, süper kahraman dışında sadece bir filmle hatırlanıyor. O da, James Ivory imzalı Günden Kalanlar.

    Aslında bu tür bir özdeşleşmenin kötü olup olmadığı da tartışılır. Tek sorun Reeve'e alışan izleyicilere, yeni Superman'i kabul ettirebilmek. Onun dışında insanın karşısına (Faser), nadiren çıkan fırsatlardan biri gibi geldi bize.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top