Hesabım
    Müzikler Rodriguez'den

    Robert Rodriguez, Kill Bill-Vol. 2'ye müzik hazırlıyor.

    Robert Rodriguez, sıkı dostu Quentin Tarantino'nun Kill Bill filminin ikincisi olan Kill Bill-Vol. 2 için müzik hazırlayacak. Tarantino filmin çekimlerini çoktan bitirdi ve önümüzdeki Şubat ayında Amerika'da vizyona sokmaya hazırlanıyor.

    Şüphesiz Kill Bill 2, Rodriguez'in ilk film müziği deneyimi değil. Yönetmen daha önce kendi filmleri olan Bir Zamanlar Meksika'da filmlerinin de müziklerini hazırlamıştı.

    Kill Bill'in ülkemizde ne zaman vizyona gireceği ise henüz belli olamadı. Yapım, içerdiği yoğun şiddet nedeniyle dışarıda kimi eleştirilere hedef olsa da, üstün bir yapım olarak kabul edildi. İngiltere'de izleyen Beyazperde.com yazarı Atıl Altaş, bizim için değerlendirdi:

    "Quentin Tarantino'nun dördüncü filmi olan Kill Bill Volume 1 İngiltere'de gösterime girdikten kısa süre sonra bir fenomene dönüştü. Tarantino'nun yarattığı sinema şöleni ile karşı karşıya kalan izleyiciler, filmi nasıl tanımlayacaklarını anlayamadan sinemadan uzaklaştılar.

    Aksiyon sinemasından anime estetigine, Hong Kong tarzı kung fu filmlerinden kara komediye kadar çeşitli katmanlardan oluşan film, uzakdoğu kültürünün yetkin bir şekilde harmanlandığı bir yapı olarak değerlendiriliyor.

    Tarantino'nun Amerika, Çin, Japonya'da cekimlerini yaptığı Kill Bill Volume 1, trend uzakdoğu kültürünün sinemayı etkileyen son örneği. Kesinlikle izlenmesi gereken, geleceğin sinemasını daha önceki Tarantino filmleri gibi etkileyecek üstün bir yapım."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top