Hesabım
    Biz Bu Efektleri Daha Önce Görmüştük

    Matrix'in devam filmleri görsel efektlerini Oscar'da yarıştıramıyor...

    Günümüz sinemasında görsel efektlerin yeri tartışılmaz. Doğal olarak yarışmaların görsel efekt kategorileri de, birbirinden iddialı filmlerin rekabetine sahne oluyor.

    Önümüzdeki sene Oscar yarışında bu dalda yarışacak filmler de belli olmaya başladı. En İyi Görsel Efekt aday adayları arasında, Matrix'in devam filmlerinin bulunmaması dikkat çekiyor. Matrix'in 99 yılında bu daldaki ödülü almasının ardından, devam filmlerine şans tanınmadı. Ama seçilen filmlere de dikkatinizi çekmek isteriz:

    Sadece olağanüstü savaş sekansıyla bile rakiplerini geride bırakacak olan Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü, yeşil canavarı makul bir şekilde beyazperdede canlandıran Hulk aday adayları arasında öne çıkıyor sanki.

    Diğer filmler, Karayip Korsanları, Dünyanın Uzak Ucu, henüz izleyemediğimz Peter Pan, başarılı bir devam filmi olan Terminator 3 ve X-Men 2.

    Bu filmlerden Oscar yarışına girmek için seçilecek olanlar ise Ocak ayında açıklanacak. Daha sonra ise yukarda resmini gördüğünüz şahıs ödül almak için sahneye çağrılırsa hiç şaşırmayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top