Hesabım
    Truva'lı Hektor'un Olimpiyat Ateşi

    Spielberg hala <i>motor</i> diyemedi ama<br />

    Steven Spielberg'ün uzun bir aradan sonra yeniden Avrupa'ya döneceğini ve 1972 Münih Olimpiyatları'na damgasını vuran terör eylemlerini anlatan, ismi hala belirsiz filminin çekimlerine bu ay başlayacağını herhalde çoktan Hulk'tan sonra Truva ile iyice popülerleşen kahraman prensimiz Eric Bana başrolü kaptı. Film için daha önce adı geçen Schindler'in Listesi'nin yıldızı Ben Kingsley ise büyük ihtimalle filmde yer almayacak. Bana'nın ise Truva'da göz dolduran performansından sonra bir Spielberg filminde de başrolü kapması oyuncunun yolunu kimsenin kapatamayacağını gösteriyor.

    1972'de Münih'te Filistin'li teröristler İsrail'li sporcuları rehin almış ve Alman polis timinin başarısız müdahalesi sonucunda sporcular hayatını kaybetmişti. Filmin senaryosunu Forrest Gump ve Köstebek'i de yazmış olan Eric Roth yazıyor ve hala tam açıklanmayan senaryoda olaylar bu terör eylemleri üzerine kurgulanacak. Ancak karakterler hala belli olmadığı için Prens Hektor'u bu sefer kim olarak seyredeceğimizi bilmiyoruz.

    Yine de sporcu ya da terörist, hangi karakter olursa olsun, Eric Bana ile olimpiyatlar daha heyecanlı geçecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top