Hesabım
    Johnny Depp'in Gelini

    19. yüzyıl düğünü görmeye hazır mısınız?<br /><br />

    Johnny Depp bu sefer görüntüsüyle değil ama sesiyle Tim Burton'un hizmetinde. Burton'ın yapımcılığını ve yardımcı yönetmenliğini üstlendiği stop-motion animasyonu The Corpse Bride 2005 ekiminde huzurlarınızda olacak, hem de Johnny Depp'in katkılarıyla.

    Çekimleri devam eden Tim Burton filmi Charlie and the Chocolate Factory'de başrol oynayan Depp hızını kesmeden ünlü yönetmenin animasyonuna sıçrayacak. Anime filmde 19. yy.'da yaşayan Victor adlı bir kahramanı seslendirecek olan oyuncu bir cesetle evlenmek üzere yeraltına yolculuk yapacak.

    Yeraltındaki gelini Helena Bonhem Carter, halihazırda Depp'i evinde bekleyecek gelini ise Emily Watson seslendirecek. Ölüler dünyasında değil ama yerüstünde Victor'a eşlik edecek diğer isimler de oldukça çarpıcı; Christopher Lee, Richard Grant ve Albert Finney.

    En son Gizli Pencere'de izlediğimiz kült oyuncu Tim Burton'un başka bir çok filminde de başrol oynamıştı. Hatırlarsak ikili; Charlie, Ed Wood, Hayalet Süvari ve Edward Makaseller'de beraber çalışmış, oldukçada başarılı olmuşlardı.

    Tim Burton'la Johnny Depp'ten kötü iş çıkar mı diyorsanız, gelişmeler için Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top