Hesabım
    'The Paperboy'da Gelen Gideni Aratmıyor!

    Kadrosunda yaprak dökümünün yaşandığı projeye Nicole Kidman katıldı...

    Nicole Kidman, son zamanlarda projeden ayrılan isimlerle konuşulan Lee Daniels'ın 'The Paperboy' projesinde dahil oldu.

    Mayıs ayında duyurulan bir haberle kadrosuna Tobey Maguire, Sofía Vergara, Matthew McConaughey ve Zac Efron'u ekleyen proje; önce Tobey Maguire'in, daha sonra da 'Modern Family' dizisinde de rol alan Sofía Vergara'nın çekim takvimini neden göstererek kadrodan ayrılmasıyla zora girmişti. Kadrosunda halen Matthew McConaughey ve Zac Efron'u tutmayı başarabilen 'The Paperboy'a son anda gidenleri aratmayacak bir isim daha eklendi: Nicole Kidman...

    Peter Dexter'ın 1995 tarihli aynı isimli romanından uyarlanacak film kısaca; bir muhabirin kardeşiyle birlikte idam sırasını bekleyen bir mahkumun adını temize çıkarma arayışlarını anlatacak. Kidman'ı filmde daha önce Sofía Vergara'dan boşalan, mahkuma mektup gönderen ve bu sayede muhabirin davada ilerleme kaydetmesini sağlayan gizemli bir kadın rolünde izleyeceğiz.

    Son filmi Oscar adayı 'Precious' ile önemli bir çıkış yakalayan yönetmen Lee Daniels'ın 2009'dan beri pek çok farklı projede isminin geçtiğini ama bir türlü ilerleme kaydedemediğini düşünürsek, Nicole Kidman'ın da rüzgarını arkasına alan 'The Paperboy'un yönetmenin finansman tarafında yüzünü güldüreceği kesin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top