Hesabım
    'Görevimiz Tehlike 4'ün Fragmanı Yayınlandı!

    Ethan Hunt tekrar görev başında...

    Geçtiğimiz günlerde sinemadan çekilmiş Fransız dublajlı versiyonu Internet'e sızan 'Görevimiz Tehlike 4'ün (Mission Impossible: Ghost Protocol) Eminem'in "Won't Back Down" şarkısını arkasına alan ilk resmi fragmanı yayınladı... 'Transformers: Dark Of The Moon'un vizyona girmesine sayılı günler kala Paramount'un gişede bel bağladığı ikinci yüksek bütçeli projesi olan film, 'The Incredibles' ve en son 'Ratatouille' gibi animasyonları yöneten Brad Bird'ün yönetmenliğinde ve J.J. Abrams'ın yapımcılığında kotarıldı.

    "Senin görevin, tabii eğer kabul edersen"le başlayan bir teklifin sonunda Ethan Hunt'ın kendisini uluslararası bir nükleer komplonun ortasında bulduğu bu yüksek oktanlı tehlikeli maceranın kadrosunda Tom Cruise'a eşlik eden isimler Ving Rhames, Jeremy Renner, Josh Holloway, Paula Patton ve Simon Pegg. Çekimleri Rusya, Prag, Dubai ve Vancouver'da gerçekleşen filmde Kremlin Sarayı ve dünyanın en yüksek hoteli olan Burç Halife gibi pek çok önemli yapı set olarak kullanıldı.

    Gişede 2 milyar dolar hasılat yapan serinin dördüncü filmi 'Mission Impossible: Ghost Protocol', dünya ile aynı anda ülkemizde de 16 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top