Hesabım
    Değişim Başladı!

    Yepyeni Beyazperde karşınızda...

    Türkiye'nin en kaliteli ve güncel sinema portalı Beyazperde.com, dünya çapında ünlü Fransız sinema ağı AlloCiné'nin bir üyesi olarak yenilenmiş yüzüyle karşınızda...

    1998'de başladığı sinema yayıncılığında pek çok ilki gerçekleştiren ve Altın Örümcek de dahil sayısız ödül kazanan Beyazperde.com'un geçtiğimiz yıl başlayan yenilenme süreci siz üyelerimize pek çok yeniliğin kapısını açmış bulunuyor. Açıldığı günden bu yana haberler, özel dosyalar ve kritiklerle sinema adına en güncel içeriğin yanı sıra vizyona girecek filmler hakkında detaylı bilgilerin bulunduğu sayfalarımız bundan böyle daha interaktif, daha sosyal, daha renkli, kullanıcı dostu ve tabii ki eğlenceli!

    En fazla şikayet aldığımız konulardan biri olan film arşivimiz her geçen gün eskisinden daha hızlı genişlemeye devam edecek bundan böyle. Bugüne kadar yavaş ama içeriğiyle göz dolduran arşivimiz dünyanın en büyük ikinci sinema ağı AlloCiné'in öncülüğünde artık daha hızlı ve güncel bir şekilde büyümeye başlıyor...

    Yeni sitemizle birlikte Beyazperde'ye beyazcamı da ekledik. Hayranı olduğunuz dizilerin tüm sezon ve bölüm sayfaları sizin için hazırlandı! Bundan böyle favori TV programlarınız, sanatçılarla yapılan güncel röportajlar ve güvenilir günlük TV yayın akışıyla her şeyden haberiniz olacak!

    Puanlama sistemimiz de tamamen değişti: Kullanıcı puanlarının yanı sıra bundan böyle Basın Puanı ve Beyazperde Yazarları'nın kendi kritikleriyle şekillenen Beyazperde puanları ve bunun yanı sıra En İyi - En Kötü 250 listelerimizle filmlerin nabzını en iyi şekilde tutuyoruz!

    Artık tüm içeriğimize yorum yapabilirsiniz... Kritiklerimizden sinema salonlarına, filmlerden fragmanlara ve sanatçılara her alanda görüşünüzü bildirebilir, sitenin diğer üyeleriyle özel mesajlaşabilir, forum sayfalarımızda fikrinizi özgürce ifade edip seviyeli tartışmalara yelken açabilirsiniz! Bu arada Forum sayfamızın tamamen değiştiğini söylemiş miydik?

    Yeni siteyle gelen en önemli özelliklerden biri de Beyazperdem ve Yayın Akışım! Beyazperdem sayesinde favori filmlerinizi, sanatçılarınızı ve dizilerinizi kaydedebilir, aynı sinema zevkine sahip diğer üyelerle tanışabilir, beğenileriniz ölçüsünde size özel oluşturduğumuz kişiselleştirilmiş Haber Kaynağı sayfasıyla da tüm bu içeriğe tek tuşla toplu halde ulaşabilirsiniz! Beğendiğiniz film hakkında bir haber mi çıktı, sevdiğiniz bir sanatçının yeni projesi mi var yoksa favori sinema salonunuza bu hafta yeni filmler mi geldi, hepsi Haber Kaynağı'nızda!

    Bol detaylı ve kullanması kolay sanatçı sayfalarımız karşınızda: favori oyuncu ve yönetmenlerinizin filmografi, fotoğraf, video ve biyografileri artık sadece bir tık uzaklıkta!

    Fragman sayfalarımız da değişimden payını aldı. Artık tüm fragman, klip ve röportajlarımız HD kalitesiyle karşınızda! Videolarımızı arkadaşlarınıza gönderebilir ya da isterseniz blogunuzda paylaşabilirsiniz...

    Daha burada bahsetmediğimiz pek çok yenilikle karşınıza çıkan Beyazperde'nin diğer özelliklerini siz üyelerimize bırakıyor, yeni sitenin tadını doya doya çıkarmanızı diliyoruz! Beyazperde yeni sürprizlerle yine karşınıza olmaya devam edecek. Hayırlı olsun!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top