Hesabım
    'Tinker, Tailor, Soldier, Spy' Filminin Fragmanı Yayınlandı

    Bu yılki Oscar'ların favorilerinden olan yapım oyuncu kadrosuyla da öne çıkıyor...

    Yakın bir tarihte ajanlık görevinden emekli olmaya hazırlanan George Smiley, İngiliz istibahrat örgütü içindeki köstebek avı için görevine geri getirilir. Acaba hangi güvendiği eski meslektaşı ona ve ülkesine ihanet etmiştir? Polisiye yazarı John Le Carré'nin aynı isimli romanından uyarlanan 'Tinker, Tailor, Soldier, Spy', soğuk savaş sonrası İngiliz istihbarat örgütü içinde yaşanan bir köstebek avını anlatıyor.

    MI5'ın iç çatışmalarını, hesaplaşmalarını, müthiş entrikaları, devletlerarası değiş-tokuşları, üstte ve altta var olan ilişkileri, stratejileri gözler önüne serecek olan film ABD'de 18 Kasım'da vizyona girecek... Bir anti-James Bond öyküsü olarak nitelenen film şimdiden Oscar yarışının iddialı yapımlarından biri olarak görülüyor.

    Çekim mekanlarından biri de İstanbul olan filmin kadrosunda Gary Oldman, Tom Hardy, Colin Firth, Mark Strong, Ciarán Hinds, Stephen Graham ve Benedict Cumberbatch gibi yetenekli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise “Let Me In (Let Me In)”le tanıdığımız İsveçli Tomas Alfredson...

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top