Hesabım
    'The Inbetweeners' Film Oldu!

    Aynı isimli televizyon dizisinden uyarlanan film 19 Ağustos'ta İngiltere'de vizyona girecek...

    Yaş sınırlaması alan (R-rated) komedilerin geçit törenine sahne olan 2011'de yolunu gözlediğimiz bir diğer film, aynı isimli İngiliz TV dizisinin beyazperde uyarlaması olan 'The Inbetweeners'. İlk tam fragmanı yayınlanan film dizideki eğlenceyi beyazperdeye de taşımışa benziyor...

    İngiltere'de E4 kanalında yayınlanan ve 4 sezondur devam eden BAFTA ödüllü dizi; kafayı kızlarla bozmuş 4 lise öğrencisi kafadarın eğlenceli maceralarını anlatıyor. Geçen hafta yayınlanan ilk teaser'ından sonra tam fragmanına kavuşan film, bu yaz The Inbetweeners severlere ilaç gibi gelecek gibi gözüküyor.

    Filmde dizinin karakterleri tam kadro buluşmuş; film, Will (Simon Bird), Simon (Joe Thomas), Jay (James Buckley) ve Neil'ın (Blake Harrison) okul bittikten sonra Yunanistan'ın Mali adasına tatile çıkmalarıyla başlarına gelen komik olayları anlatacak.

    Diziyi bilenler fragmandan az çok ne ile karşılaşacaklarını anlamışlardır, bilmeyenlerin ise 'The Inbetweeners Movie'ye bir şans vermelerini öneriyoruz... Film İngiltere'de 19 Ağustos'ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top