Hesabım
    Blade Veda Ediyor

    Wesley Snipes'sız Blade fantezileri

    Blade: Trinity'nin yönetmeni David S. Goyer vampir avcısının hayranlarını üzecek açıklamalar yaptı. Goyer'e göre yeni bir Blade filmi olmayacak.

    AICN'de yayınlanan röportajında yönetmen serinin üçüncü filminin yapılmasının bile bir nevi mucize olduğunu söyledi. Açık açık belirtmese de Goyer, serinin yapımcısı New Line'nın artık Wesley Snipes ile çalışmak istemediğini belirtti. Hatta Goyer'e göre yapımcı firma üçüncü filmde bile meşhur vampir avcısı ile çalışmak istememiş. Ancak Snipes filmle bütünleşmiş olduğu için filmden çıkartmayı da göze alamamış. Dolayısıyla yönetmen yeni bir Blade filminin olacağına inanmıyor.

    Goyer; ''Bir devam filmi yapamazlar ancak hikayenin başına dönüp Snipes'ın olmadığı bir şeyler anlatabilirler ki bunun sonucunu kestirmek güç. Düşünsenize Wesley'in olmadığı bir Blade'i kim seyretmek ister ki'' dedi.

    Eğer yönetmenin tahminleri doğru çıkarsa yeni bir karanlık dünya macerasından mahrum kalacağız. O yüzden tüm hayranlarına tavsiyemiz, büyük ihtimalle son olacak bu macerayı kaçırmayın ve tüm gelişmeler için Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top