Hesabım
    'The Inbetweeners Movie' Hasılat Rekoru Kırdı!

    Film, Bridget Jones'un sahip olduğu gişe rekorunu 13 milyon sterlinlik gişe rakamıyla kırmayı başardı...

    İngiltere'de geçtiğimiz hafta vizyona giren The Inbetweeners Movie, Bridget Jones'un devam filmi Bridget Jones: Mantığın Sınırı (Bridget Jones : The Edge of Reason)'nın sahip olduğu komedi türünde en iyi gişe açılış rekorunu 13 milyon sterlinle kırmayı başardı.

    İngiliz E4 kanalında aynı isimle üç sezondur yayınlanan BAFTA ödüllü diziden uyarlanan film, kafayı kızlarla bozmuş 4 lise öğrencisi arkadaşın, okul bittikten sonra Yunanistan'ın Mali adasına tatile çıkmalarıyla başlarına gelen komik olayları eğlenceli bir dille anlatıyor.

    Bütçesi 3.5 milyon sterlin olan filmin kırdığı rekorun bir önceki sahibi 2004 yılında vizyona girerek açılış haftasında 10.4 milyon sterlin gişe yapan Bridget Jones: Mantığın Sınırı (Bridget Jones : The Edge of Reason)'ydı.

    Filmin yapımcısı Chris Young bu durumun oldukça heyecan verici olduğunu belirtirken, senarist Iain Morris de filmin dört başrol oyuncusunun neslinin en iyi komedi ikonları olduğunu söyledi. Filmin genç oyuncularından Simon Bird ise, "başta biraz endişeliydik ama projeye inanmasaydık filmi çekmiş olmazdık" şeklinde konuştu.

    The Inbetweeners Movie'nin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği konusunda henüz bir bilgimiz yok, fakat filmin Kasım ayında ABD'de vizyona girmesi planlanıyor.

    İngiliz mizahına bayılan ve farklı bir gençlik komedisi arayışında olanların film gelmeden uyarlandığı diziye bir şans vermelerini öneririz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top