Hesabım
    'Thanks for Sharing'in Kadrosu Genişliyor!

    Projeye son olarak Gwyneth Paltrow ve Joely Richardson katıldı...

    Aramızdaki Sarışın (Keeping the Faith) ve Komşu Kızı (The Girl Next Door) gibi 'piyasa' işlerinden sonra Lisa Cholodenko ile yazdığı İki Kadın, Bir Erkek (The Kids Are All Right) ile En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar adaylığı kazanan Stuart Blumberg, bugünlerde ilk yönetmenlik denemesi olacak olan Thanks for Sharing projesiyle ilgileniyor. Blumberg'in senaryosunu Matt Winston ile birlikte yazdığı proje, seks bağımlılığını yenmek için 12 adımlık bir tedavi sürecine başlayan üç yabancı arasında geçen komik olayları anlatacak.

    Mayıs ayında kadrosuna Mark Ruffalo ve Tim Robbins'in katıldığı projeye son olarak Gwyneth Paltrow ve Joely Richardson dahil oldu. Filmde Paltrow, duygusal yönden Ruffalo'ya ilgi duyan bir işkadınını, Richardson ise Robbins'in eşini oynayacak.

    Paltrow'un son filmi Contagion ilk gösterimini bu hafta Venedik Film Festivali'nde yapacak. Roland Emmerich'in dönem draması “Anonymous”da rol alan Joely Richardson'ı ise Ekim ayında izleyeceğiz.

    Yapımcıları arasında Edward Norton'un da olduğu Thanks for Sharing'in çekimlerinin önümüzdeki ay New York'ta başlaması ve filmin 2013'te vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top