Hesabım
    Altın Portakal'da Belgesel ve Kısa Film Jürisi Belli Oldu!

    Festivalin diğer yarışmalı bölümlerinde olduğu gibi, belgesel ve kısa film yarışmasında da jürinin tamamı kadınlardan oluştu...

    8-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin belgesel film ve kısa film yarışmaları ana jürileri belli oldu. Belgesel ve kısa film bölümlerinde 20'şer aday film "En İyi Film" olmak için yarışacak...

    Bu yıl kadın temasının damga vurduğu festivalin diğer yarışmalı bölümlerinde olduğu gibi, belgesel ve kısa film yarışmasında da jürinin tamamı kadınlardan oluştu.

    Belgesel Jürisi

    48. Festival’in Belgesel Film Yarışması ana jürisinde Aysim Türkmen (yönetmen), Nur Dolay (yönetmen), Serap Aksoy (oyuncu), Yeşim Tabak (sinema yazarı) ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Ünal Erzen (akademisyen) bulunuyor. Bu dalda En İyi Belgesel seçilen filme 15 bin, En İyi İlk Belgesel’e 5 bin TL parasal ödül ve Altın Portakal Heykeli verilecek.

    Kısa Film jürisi

    Altın Portakal’da bu yıl yarışacak kısa filmlerin ana jürisi de şu isimlerden oluştu: Türkan Derya (yönetmen), Begüm Kütük (oyuncu), Elif Ergezen (yönetmen), Natali Yeres (yönetmen), Senem Aytaç (sinema yazarı). Yarışma sonunda birinci gelen kısa filme 10 bin TL para ödülü ve Altın Portakal Heykeli verilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top