Hesabım
    Soğukkanlı Katiller

    Gwyneth Paltrow'dan Sandra Bullock'a.<br /><br />

    Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, Sigourney Weaver, Mark Wahlberg; Doug McGrath'ın yeni filmi Every Word is True'da buluşuyor.

    Ünlü yazar Truman Capote'nin hayatı George Plimpton'un yazdığı biyografiden yola çıkılarak film yapılıyor. Gazeteci-yazar Capote'nin en ünlü eseri In Cold Blood 1966'da yayınlaşmış ve hikaye 1977'de Richard Brooks tarafından aynı isimle film yapılmıştı.

    McGrath filmde sadece yönetmen değil aynı zamanda filmin senaryosunu da yazacak. Kansas'lı bir aileyi öldüren ve idama mahkum edilen Dick Hickock ve Perry Smith'in, idamı beklerken Capote ile yaptıkları görüşmeler esnasında aralarında gelişen ilişki filmin ana temasını oluşturacak. Bu görüşmelerde yaşadıklarını Capote de In Cold Blood romanında anlatmıştı.

    Capote'yi Toby Jones canlandıracakken, Mark Wahlberg katillerden Perry Smith'i, Gwyneth Paltrow Peggy Lee'yi, Sigourney Weaver yazarın arkadaşını, Sandra Bullock ise Capote'nin çocukluk arkadaşı, Bülbülü Öldürmek kitabının yazarı Harper Lee karakterini canlandıracak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top