Hesabım
    'Dark Shadows' Setinden İlk Kareler!

    Johnny Depp yine ilginç bir karakterle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor...

    Son filmi The Rum Diary'nin çekimlerini bitiren Johnny Depp, kendisini Tim Burton'la tekrar buluşturan Dark Shadows'un çekimlerine başladı. Setten gelen ilk fotoğraflar, başroldeki Depp'in makyajıyla birlikte projede bizleri nelerin beklediğini az çok gösteriyor.

    60'lı ve 70'li yılların aynı isimli popüler televizyon dizisinden uyarlanan Dark Shadows'da Depp, vampir Barnabas'ı canlandırıyor. Filmde Barnabas'la sevgi-nefret arasında gidip gelen bir duygusal ilişki yaşayan cadı Angelique'e ise Eva Green hayat veriyor.

    Yeşil elbisesi, abartılı makyajı, mavi gözlükleri ve şapkasıyla ilginç bir görüntü oluşturan 48 yaşındaki aktörün sevenlerini şaşırttığını söylemek zor. Karayip Korsanları serisinde Kaptan Sparrow başta olmak üzere, son dönemde Alis Harikalar Diyarında, Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Sweeney Todd ve hatta Edward Makaseller filmlerinde canlandırdığı karakterlerle beyazperdenin en eksantrik rollerine bürünen aktör, Dark Shadows projesinde de bu huyundan vazgeçmiyor.

    Senaryosu 'Lincoln Vampire Hunter' ve 'Pride and Prejudice and Zombies' gibi sinemaya uyarlanma aşamasında olan romanların yazarı Seth Grahame-Smith'e ait olan Dark Shadows'un kadrosunda Depp ve Green dışında Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Chloe Moretz, Michelle PfeifferJonny Lee Miller ve Isabella Heathcote rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top