Hesabım
    Savaş Yaklaştı!

    Steven Spielberg ve Tom Cruise'a talihin oyunu işte...

    Steven Spielberg'ün yöneteceği Dünyalar Savaşı (War of the Worlds) remake'i için fazla beklemeye gerek kalmadı. Zira talih, hem avantürperver yönetmenin hem de başrol oyuncusu Tom Cruise'un ajandasını temizleyiverdi! Nasıl mı?

    Aslında her iki sinemacının da öncelikli projeleri vardı:

    Spielberg'ün 1972 Münih Olimpiyatlarındaki terör olaylarını konu alan isimsiz projesini, Beyazperde.com sağolsun duymayan kalmamıştı. Bu projenin terör korkusu ya da başka sebeplerle ertelendiğini de ilk bu sayfalarda okumuştunuz.

    İşte eli birdenbire boş kalan sinemacı bir de ne görsün, Dünyalar savaşının başrolü için anlaştığı yakışıklı da elindeki projesinden olmuş ve evinde oturmaya başlamış: Tom Cruise ve meşhur Görevimiz Tehlike 3'ten bahsediyoruz. Beriki yapımcılığını yaptığı ve başrolüne soyunduğu filmin yönetmeni Joe Carnahan'ın filmi terketmesiyle birlikte zorunlu bir molaya evet demek zorunda kaldı.

    Kaldı da ne oldu? fantastik film fanlarının sabırsızlıkla beklediği H.G. Wells uyarlamasının remake'i için, Spielberg ve Cruise'un işlerini denk getirmesini yıllarca bekleme zorunluluğu ortadan kalktı! Evet, yıldızlar binlerce yılda bir olduğu gibi sıralandılar ve Marslıların istilasını konu alan bomba gibi bir bilim kurgu için geri sayım başladı.

    Sayım ne zaman mı bitecek? Elbette gelecek yaz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top