Hesabım
    'Toprak Altında'nın (Buried) Yönetmeninden Yeni Film!

    Rodrigo Cortés'in yeni projesi 'Red Lights' 2012'de vizyonda...

    Tamamı bir tabutun içinde geçen Toprak Altında (Buried)'nın yönetmeni olarak tanıdığımız Rodrigo Cortés yakından takip ettiğimiz genç yeteneklerden. Ödüllü kısalarıyla tanındıktan sonra ilk uzun metrajı Concursante'yi yazıp yöneten ve televizyon tarihinin en büyük para ödülünü kazanan bir adamın yaşadıklarını anlatan bu kara-komediyle Málaga İspanyol Film Festivali'nde Eleştirmenler Ödülü'nü kazanan Cortés, ikinci uzun metrajında da zor bir işin altından kalkarak bir tabutun içinde film çekmeyi başarmış ve klostrofobisi olanlara iki saat boyunca epey soğuk ter döktürmüştü. Yönetmen şimdi kadrosunda Robert De Niro'nun da olduğu son filmi 'Red Lights' ile gündemde...

    Senaryosu da yönetmen Cortés'e ait olan filmin kadrosunda De Niro dışında Sigourney Weaver, Cillian Murphy ve Elizabeth Olsen bulunuyor. Filmin konusuna kısaca değinirsek; paranormal olayları araştıran bir psikolog (Weaver) ve onun genç asistanının (Olsen) yolları dünyaca ünlü bir medyumla (De Niro ) kesişir. Psikolog ve asistanı, uzun bir süredir ortalıkta gözükmeyen bu medyumun insanları kandıran bir sahtekâr olduğu görüşündedir. Fakat gerçekten öyle midir?

    "Gerçek en tehlikeli yanılsamadır" sloganıyla yola çıkan ve çekimleri İspanya'da gerçekleştirilen 'Red Lights' önümüzdeki yıl vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top