Hesabım
    'Resident Evil: Retribution'dan Son Haberler!

    Filmin yıldızı Milla Jovovich serinin son filmi hakkında konuştu...

    Milla Jovovich, sosyal medyayı kullanarak Resident Evil: Retribution'la ilgili detayları paylaşmaya ve serinin hayranlarını bilgilendirmeye başladı. Filmin yıldızı son olarak twitter sayfasından yaptığı açıklamalarla projenin kadrosuna ve sette yaşananlara değindi.

    16 Ekim'de çekimlerine başlanan serinin yeni filminde Leon Kennedy, Barry Burton and Ada Wong (bilgisayar oyunundan tanıdığımız bir karakter) gibi yeni karakterlerle tanışırken, Albert Wesker'e hayat veren Shawn Roberts'i de tekrar izleyeceğiz.

    Tabii bir de projede olmayanlar var: Wentworth Miller, Ali Larter ve Spencer Locke, Umbrella Corporation tarafından kaçırıldıkları için devam filminde yoklar. Jovovich ayrıca, Alice ve Jill Valentine karakterleri arasında gerçekleşecek harika bir dövüş sahnesinin de filmde olacağından bahsederek sevenlerine güzel bir aksiyon yaşatacaklarının da müjdesini verdi.

    Ayrıca Resident Evil: Ölümden Sonra (Resident Evil: Afterlife 3D)'da karşımıza çıkan zihni kontrol eden parazit Las Plagas'ın da yeni filmde olacağını söyleyen Jovovich, eşi ve aynı zamanda filmin yönetmeni Paul W.S. Anderson'un harika bir araba takip sahnesi planladığını da ekledi.

    Resident Evil: Retribution ülkesi ABD'de 14 Eylül 2012'de 3D olarak vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top