Hesabım
    Ally McBeal Dönüyor

    Flockhart'ın ilk başrol kabusu<br /><br />

    Ally McBeal dizisindeki şirin ve talihsiz avukat tipiyle sevdiğimiz Calista Flockhart ilk başrolü için geri sayıma başladı. İspanyol yönetmen Jaume Balaguero'nun yeni filminde oynayacak olan Flockhart çekimlere bu ay sonunda Barselona'da başlıyor.

    Kimliği belirsiz kötü yaratıklarla ilgili hikayelere bayılan bağımsız yönetmen Balaguero'nun yeni filminde de fazla bir değişiklik yok. Flockhart'ın canlandıracağı hemşire karakterini ıssız bir yerdeki çocuk hastanesine gönderen yönetmen, burada da olağanüstü güçlerle savaşacak. Hemşire hastanenin kapatılmasına kısa bir süre kala göreve başlar ve tedavi altındaki çocukların anlamsız bir şekilde hırpalanıp yaralandıklarını fark eder. Kısa bir süre sonra etrafındaki doğaüstü güçleri fark eden kadının tek amacı çocukları koruyup hastaneden çıkarabilmektir. Fakat yaşadıkları şiddetten korkan çocuklar binadan dışarı çıkmaktan korkmaktadır. Balaguero bu senaryoyu her daim ortağı olan Jordi Galceron'le beraber yazmış.

    Harrison Ford'la olan beraberliğinden bir oğlu olan güzel yıldız, Ally McBeal dizisinin de sona ermesiyle bir süre ortadan kaybolmuştu. Daha çok ailesine zaman ayırmayı tercih eden Flockhart herhalde oğlunun yeterince büyüdüğüne inanıyor olmalı ki sinemaya dönüş yaptı. Bugüne kadar birkaç filmde yan rollerde izlediğimiz oyuncu en son Matthew Broderick'in başrolde olduğu The Last Shot'ta ufak bir rolle yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top