Hesabım
    Evil Dead'in Ash'i Freddy İçin Dönüyor

    Örümcek-Adam'ın babası yeniden kült korkuya hazır<br /><br />

    Daha dün Alien Vs. Predator'ın Amerika'daki ilk haftasında rekor bir hasılat elde ettiğini Freddy Jason'a Karşı'nın kazandığı başarı rakip firmanın kendi yaratıkları Alien ve Predator'ı aynı filmde buluşturmasını zorunlu kılmıştı. Ama bu ikili Freddy ve Jason'dan baskın çıkınca New Line daha iddialı bir yapım hazırlığına girişti ve Sam Raimi ile görüşmeler başladı. Raimi'nin 80'lerde kült olmuş üçlemesi

    Yeni kuşak sinema seyircileri her ne kadar Sam Raimi'yi

    New Line'ın amacı da Raimi'yi kült korku filmlerine geri döndürebilmek. Evil Dead'in baş karakteri Ash'i, Freddy Vs. Jason Vs. Ash filminde görmek isteyen yapımcılar yönetmene tekliflerini yapmışlar bile. Raimi'nin hem yeni hikayeyi yaratmasını hem de filmin yönetmenliğini üstlenmesini istiyorlar. Örümcek-Adam 3'ün hazırlığında olan yönetmen kesin cevabını vermemiş ama yapımcılar filmi yönetmek istemese bile en azından Ash'in yeni filme transfer olabilmesi için Raimi'nin film haklarını satmasını istiyorlarmış.

    Evil Dead üçlemesinde Ash'i Bruce Campbell canlandırmıştı ve dedikodulara bakılırsa oyuncuyu yeniden seyretme ihtimalimiz yüksek. Kült korku filminin hayranları, Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin, Ash ve Freddy'nin geleceği ile ilgili her şeyi ilk siz öğrenin.

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top