Hesabım
    Sıra 'Çığlık 5'te!

    Yönetmen Wes Craven yeni serinin geleceği hakkında konuştu...

    İlk üçlemenin hayatta kalanlarını tekrar buluşturması, önemli cameo'larla karşımıza çıkması ve daha da önemlisi kamera arkasında serinin yaratıcısı Wes Craven'ın olmasına rağmen gişede çuvallayan Çığlık 4 (Scream 4)'ün ardından serinin yeni filmi için ilk haberler gelmeye başladı.

    Son filmin DVD, Blu-Ray tanıtımında konuşan Craven, Scream 5'in çekilmesinin düşünüldüğünü ve özellikle bunu yapım stüdyosunun istediğini belirtti. Henüz resmi görüşmelere başlanmamış ve imzalar atılmamış da olsa, yeni serinin ikinci filmiyle yakın zamanda buluşacağımız bu sözlerle belli oldu.

    Daha Scream 4 çekilirken yönetmen Craven ve senarist Kevin Williamson'ın devam filmlerinin hikâyelerini taslak olarak yazdıkları, çünkü yeni seriyi de bir üçleme olarak düşündükleri biliniyordu. Devam filmlerini çekebilecek bütçeyi toplayabilecek miyiz, bekleyip göreceğiz, diyen Craven da yeni seriye kaldığı yerden devam etmek istediğini açıkça göstermiş oldu.

    Son filmin gişe performansı dikkate alındığında devam filmini yakın gelecekte bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top