Hesabım
    Clint Eastwood Oyunculuğa Dönüyor!

    Ünlü oyuncu-yönetmen yaşlı bir beyzbolcuyu canlandıracak...

    İlk yönetmenlik denemesi Play Misty for Me ile yönetmenliğini yaptığı filmlerde oyuncu olarak olarak da karşımıza çıkmaya başlayan 4 Oscar'lı Clint Eastwood'u kamera önünde son olarak Gran Torino filmiyle seyretmiştik. Bugün gelen haber ünlü sinemacının yeni projesiyle tekrar oyunculuğa döndüğünü müjdeliyor.

    Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu J. Edgar'ı çeken ve yeni proje arayışına başlayan Eastwood'un 'A Star is Born'u yönetmesi bekleniyordu. Fakat şarkıcılıktan oyunculuğa terfi eden Beyoncé'nin hamile olduğunu açıklamasıyla ertelenen proje yerine beyzbol temalı 'Trouble with the Curve' için kollar sıvandı.

    Senaryosu Randy Brown tarafından yazılan projenin yönetmenliğini Eastwood'la daha önce de pek çok kez çalışan Robert Lorenz yapacak. Eastwood filmde görme yeteneğini yavaş yavaş kaybeden yaşlı bir beyzbolcuyu oynayacak. Film de, yaşlı beyzbolcunun kızıyla birlikte çıktığı yolculuğu merkezine alacak. Şimdi merak edilen filmde Eastwood'un kızını hangi aktrisin canlandıracağı? Sizce?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top