Hesabım
    Russell Brand Gitti Ben Stiller Geldi!

    Korku-komedi Rentaghost projesinde yeni bir gelişme...

    Ben Stiller, daha önce rol aldığı Müzede Bir Gece (Night at the Museum) filminin senaristleri Thomas Lennon ve Robert Ben Garant'ın yeni projeleri Rentaghost'un kadrosuna katıldı. Geçtiğimiz yıl Russell Brand'in oynamasının düşünüldüğü proje, BBC'de 1976-1984 yılları arasında yayınlanmış aynı isimli komedi dizisinden uyarlanacak.

    Daha önce Warner Bros tarafından İngiliz komedyen Russell Brand'in başrolünde Beterböcek (Beetle Juice) tarzı öteki dünya temalı bir proje olarak hayata geçirilmesi düşünülen, fakat daha sonra rafa kalkan Rentaghost'a bu sefer 20th Century Fox el attı ve senaryo üzerinde çalışmaya başlandı. Aileleri sinemaya çekmek isteyen stüdyo, böylece korku-komedi temalı yeni gişe canavarını yaratmış oldu.

    Rentaghost, fani hayatında tembel bir yaşam süren ve şansını bir de öteki tarafta denemeye karar verip yakın zamanda hayatını kaybeden Fred Mumford'ın, kendisi gibi pek çok ruhla birlikte giriştiği komik ve korkunç maceraları anlatıyor. Uyarlamanın konuya ne derece bağlı kalacağı şimdilik meçhul. Fakat Night at the Museum ile dünya çapında 400 milyon dolar yapan ekip için İngiliz mizahı pek de sorun teşkil etmeyecektir sanırız...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top