Hesabım
    Jim Carrey ve Steve Carell Aynı Projede Rol Alabilir

    'Burt Wonderstone' isimli projede iki usta komedyenin ismi geçiyor...

    Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses)'nın senaristleri John Francis Daley ve Jonathan Goldstein'in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini 30 Rock gibi TV dizilerinden tanıdığımız Don Scardino'nun yapacağı Burt Wonderstone projesine iki ünlü komedyenin, Jim Carrey ve Steve Carell'ın dahil olması gündemde. Film, rakip iki sihirbazın yaşadıklarını anlatacak.

    Carell'ın filmde yardımcısını kaybettikten sonra performansında ciddi bir düşüş yaşayan ve şovunu genç bir sokak sihirbazına kaptıran ünlü bir Las Vegas sihirbazını canlandırması, Carrey'in de bu rakip genç sihirbaza hayat vermesi planlanıyor. Daha önce kısa bir rolde de olsa Bruce Almighty'de ve animasyon Horton'da bir araya gelen iki komedyen ile resmi imzaların atılmadığı, şimdilik görüşmelerin sürdüğünü hatırlatalım.

    Son olarak kötü eleştiriler alan Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins)'nde rol alan ve komedi adına kısır bir döngüye girdiğini düşündüğümüz Carrey, komedi kariyerini Carell ile düzlüğe çıkarabilecek mi bakalım...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top