Hesabım
    İskender'in Sevgilisine Başrol

    Jared Leto yine bağımsız<br /><br />

    Panik Odası, Requıem for a Dream ve Amerikan Sapığı gibi filmlerden tanıdığımız oyuncu Jared Leto, Joby Harold'ın yazdığı ve yöneteceği bağımsız yapım Awake'te başrol oynayacak.

    Clay adlı hasta bir genç ailesinden kalan servete rağmen iyi bir hayata sahip değildir çünkü acil olarak kalp nakline ihtiyacı vardır. Ameliyat süresince bir terslik olmaması ve ekibin paraya konmak için herhangi bir dolap çevirmemesi için Clay'in çok dikkatli olması gerekmektedir.

    Dövüş Kulübü'nde Brad Pitt'in karşısında ufak bir rolde izlediğimiz Leto'nun yıldızı gün geçtikçe parlıyor. Requiem for a Dream'de oldukça başarılı bulunan Leto, Nichales Cage'le başrollerini paylaştığı Lord of War'ın çekimlerine devam ediyor ama oyuncunun adından en çok bahsettirecek film büyük ihtimelle Oliver Stone'un Büyük İskender'i olacak. Kasımda vizyona girecek filmde Leto, Hephaestion'u canlandırıyor. Her ne kadar şu anda sadece İskender'in arkadaşı olarak bilsekte, Hephaestion tarihsel olarak tartışmalı bir karakter. Kimi tarihçiler O'nun sadece arkadaş ve komutan olmaktan öteye geçtiğini, İskender'in hayatındaki en büyük aşk olduğunu savunuyorlar.

    Oliver Stone'un bu tarihsel kaynaklara ne kadar bağlı kalmış ve Leto'ya nasıl bir rol biçmiş olduğunu beraber göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top