Hesabım
    'Taken 2'de Kötü Adam Belli Oldu

    Filmin bir kısmı İstanbul'da çekilecek...

    Yönetmenliğini son olarak Kolombiyalı: İntikam Meleği (Colombiana)'ni yöneten Olivier Megaton'un üstleneceği 96 Saat (Taken)'in devam filmi için her şey hazır. Luc Besson'un Liam Neeson'ı devam filminde rol alması için ikna ettiği yeni projede kötü adamın kim olacağı da belli oldu. Yakın zamanda X-Men: Birinci Sınıf (X-Men: First Class)'da Rus General rolünde seyrettiğimiz ve Hollywood'da kötü rollerde görmeye alıştığımız Rade Serbedzija, Taken 2'de intikam peşinde koşan Murad karakterine hayat verecek. Yağmurdan Önce (Before the Rain) filmiyle tanınan aktör geçtiğimiz haftalarda Suç ve Ceza Filmleri kapsamında ülkemize de uğramıştı.

    Neeson'ın kızını kaçıran çete elemanlarından biri olarak ilk filmde Neeson tarafından öldürülen oğlunun intikamını almak isteyen Murad, bu sefer Neeson'ın İstanbul'da tatil yapan karısını kaçıracak. Emekli CIA ajanı Bryan Mills de bu sefer kızının yardımıyla bunu yapanları tek tek avlayacak... İlk filmde kaçırılan Kim rolünde pasif bir rolde izlediğimiz Maggie Grace de devam filminde olayların tam merkezinde aktif bir rol alacak. Mills'in eşi rolünde yine Famke Janssen'in olacağını da ekleyelim.

    Son dönemde önemli projelerde Türkiye'yi görmeye alıştık, 'Taken 2' de bir bölümü Türkiye'de çekilecek projeler kervanına katılmış oldu böylece.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top