Hesabım
    'The Cannonball Run' Yeniden Çevrimi Yönetmenini Arıyor

    General Motors ile görüşmelere başlanan projeyi kim yönetecek?

    Hızlı arabaların ve korkusuz sürücülerin başrolde olduğu filmleriyle 80'lere damga vuran Hal Needham'ın yönettiği, kadrosunda Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett gibi yıldızların olduğu '81 tarihli The Cannonball Run'ı yeniden uyarlamak isteyen Warner Bros., dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden General Motors ile görüşmelere başladı. General Motors eğer projenin finansmanı konusunda stüdyoya destek sağlarsa, yakında bu kıtalararası araba yarışının rotası beyazperdeden geçebilir.

    Projeden basına yansıyan ilk dedikodularda stüdyonun yönetmen koltuğunda Guy Ritchie veya Shawn Levy'i görmek istediği konuşuluyor. Hatta Ritchie projeyi kabul ederse başrolde Brad Pitt'i düşünürken, Levy'nin gözünün de Ben Stiller'da olduğu söyleniyor.

    Beyazperde hızlı araba sevdasını Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) serisine devrettiğinden beri, kazanmak için herşeyin serbest olduğu ve bu yönüyle Gumball 3000 gibi yarış organizasyonlarına ilham vermiş kült film The Cannonball Run'ın sağlam bir geri dönüşle sevenlerinin karşısına çıkmasına fazlasıyla ihtiyacımız var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top