Hesabım
    Yeni Logan's Run Senaristini Buldu

    Başrolde Ryan Gosling, yönetmen koltuğunda Nicolas Winding Refn...

    Warner Bros., 1976 tarihli Logan’ın Kaçışı (Logan's Run)'nın yeniden çevrimi için senarist Andrew Baldwin ile anlaştı. Bilim-kurgu türünün önemli klasiklerinden biri olan ve William F. Nolan-George Clayton Johnson ikilisinin romanından uyarlanan orijinal film, distopik bir gelecekte, 30 yaşına gelen her insanın uyutulmak ile ölmek arasında seçim yapmasının gerektiği bir dünyada geçiyor. Yaşı 30'u geçen kaçakların, Sandman isimli polisler tarafından yakalanıp cezalandırıldığı film, işte böyle bir polis olan Michael York'un sistemle olan savaşını merkeze alıyor.

    Yeni uyarlamada başroldeki Michael York'u Ryan Gosling'in oynaması daha önce kesinleşmişti. Filmin yönetmenliğini ise, oyuncu ile son olarak Drive filminde çalışan ve bu filmle Cannes'dan En İyi Yönetmen Ödülü ile dönen Danimarkalı Nicolas Winding Refn yapacak. Beraber çalışmaya alışan ikilinin Bangkok'ta geçen Thai-boks temalı Only God Forgives isimli diğer bir projesi daha bulunuyor.

    Şimdilik Logan's Run'ın çekimlerine ne zaman başlanacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Fakat ilk tahminler 2012'nin sonlarına işaret ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top