Hesabım
    3D 'Fantastic Voyage' Uyarlamasından Son Gelişmeler

    Filmin yapımcısı James Cameron konuştu...

    Titanik'in 3D versiyonuna son şeklini veren ve arka arkaya çekilecek olan Avatar 2-3'ün senaryoları üzerinde çalışan James Cameron, yapımcı olarak da pek çok proje ile bağlantılı durumda. Bunlardan biri de, 1966 tarihli Fantastik Yolculuk (Fantastic Voyage) filminin 3D yeniden uyarlama projesi.

    Son olarak Çelik Yumruklar (Real Steel)'ı yöneten ve şu sıralar bir Frankenstein ve Pinokyo uyarlaması ve ayrıca Real Steel'in devam filmi projeleri bulunan Shawn Levy'nin yönetmen koltuğuna oturacağı belli olan Fantastic Voyage, bir diplomatın hayatını kurtarmak amacıyla, bir grup bilim adamının atomik boyutlarda küçültülerek, minyatür bir denizaltı ile tehlikedeki diplomatın bedenine 'seyahat' etmelerini konu alıyor.

    Bilgisayar efektlerini bolca kullanılacağı proje hakkında konuşan Cameron, "Levy'e projeyi nasıl bir aşk hikâyesine dönüştürebileceği hakkında fikirlerimi sundum ve o da bunu alıp gerçekten geliştirdi" şeklinde konuştu. Ünlü yönetmen ayrıca, senaryosu Shane Salerno ve Laeta Kalogridis tarafından yazılan projenin 3'te 2'lik bir aşamasının tamamlandığı da belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top