Hesabım
    'Clash of the Titans 3' Senaristlerini Buldu

    Serinin üçüncü filmi Wrath of the Titans'ın senaristlerine emanet...

    Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans'ın vizyona girmesine daha 5 ay varken, Warner Bros. stüdyosu, Titanların Savaşı (Clash of the Titans) serisinin üçüncü filmi için senaristlerini buldu. Clash of the Titans 3, Wrath of the Titans'ı yazan Dan Mazeau ve David Leslie Johnson ikilisine emanet.

    Henüz konusu hakkında fazla bilgimiz olmasa da, içeriden bir isim Clash of the Titans 3'ün hikayesinin Sam Worthington'ın canlandırdığı Perseus'un sağ kolu Agenor (Toby Kebbell) üzerine kurulacağını iddia ediyor.

    Filmin yönetmen koltuğuna oturması düşünülen isimse, ikinci filmin yönetmeni Jonathan Liebesman. İlk filmle 500 milyon dolar kazanan ve serinin kapısı açan bu üçleme, önümüzdeki hafta göreceğimiz Ölümsüzler (Immortals) ve çekimlerine başlanan 300: Battle of Artemisia ile birlikte antik Tanrılar, kılıç ve bolca kanı beyazperdeden pek uzak tutmayacak gibi görünüyor.

    İzleyicilerin en fazla şikâyet ettiği konu olan Clash of the Titans'ın o facia 3D dönüşümü devam filminde yine bizleri bekliyor denebilir. Böylesi bir işlemden geçecek olan ikinci film umarız daha kaliteli ve farklı 3D ile karşımıza çıkar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top