Hesabım
    Jessica Chastain Prenses Diana Oluyor!

    Prensesin gizli aşkı film oluyor...

    Take Shelter, Yardımcı (The Help) ve son olarak Hayat Ağacı (The Tree of Life)... Beyazperdede hızlı bir çıkış yakalayan Jessica Chastain, son dönemde mükemmele yakın performanslarla süslediği kariyerinin en önemli rollerinden birine imza atmak üzere. Chastain'in Caught in Flight isimli projede Prenses Diana'yı oynaması düşünülüyor.

    Diana'nın kalp cerrahı Dr. Hasnat Kahn'la olan gizli ilişkisine odaklanacak olan proje, "bir kuleye kapatılan prenses ile sıradan bir adam arasındaki aşk hikâyesi" olarak niteleniyor. Prenses, Prens Charles ile olan evliliğinin bittiği yıllarda kendisini Bay Mükemmel olarak nitelediği Kahn'la iki yıl sürecek bir aşk yaşamıştı. Hatta o günlerde Prenses Diana İslam dinine geçmeyi ve evlenmeyi düşündüğü bile açıklamıştı.

    Hitler'in son günlerini anlatan Çöküş (Der Untergang)'ün Alman yönetmeni Oliver Hirschbiegel'in yönetmen koltuğuna oturması düşünülen Caught in Flight şu sıralar American Film Market'te yatırımcı arıyor. Proje eğer aradığı yatırımcıyı bulursa çekimlerin önümüzdeki yıl Diana'nın hayatı kaybettiği Paris, Pakistan ve Angola'da başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top