Hesabım
    Kült Karakterler Dönüyor

    Kevin Smith'ten tezgahtarlara yeni iş

    Kevin Smith 1994 yapımı kült komedisi Tezgahtarlar'ı unutamadığını bir devam filminin yolda olduğunu açıkladı. Smith'in hala senaryosuyla uğraştığı The Passion of the Clerks'ün çekimleri ocakta başlıyor.

    Düşük bütçeli bağımsız komedileriyle büyük bir hayran kitlesi kazan yönetmen Babasının Kızı">Korkunç Bir Film 3 ve Babasının Kızı gibi yapımlarla herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı. The Green Hornet'in senaryosunu yazan yönetmenin film çekimini de üstleneceği zannediliyordu ancak Smith yeniden bağımsız yapımlara dönmek istediğini açıklamışktı. Bunu hangi filmle yapacağını beklerken Tezgahtarlar'ın devam filmi hem herkes için sürpriz oldu hem de yıllardır bu kült Kevin Smith filminin muhakkak devamının geleceğine inananları sevindirdi.

    Smith Tezgahtarlar'a dönüşünü ''Bu karakterlere aşığım ve zaten hiç aklımdan çıkmadılar'' diye açıklıyor. Geçen sene filmin DVD'si için çalışmalar yaptığından beri yeni filmi hayal eden yönetmen tabi ki senaryoyu aynı kadroya yazıyor. Brian O'Halloran ve Jeff Anderson'u yeniden başrolde izleyeceğimiz filmde yönetmen kendine de yeniden ama bu sefer daha ufak bir rol verecekmiş. İlk filmde Smith'i Silent Bob olarak izlemiştik.

    Aradan on yıl geçmesine rağmen bizim tezgahtarlar Dante ve Randal hala aynı konumdadırlar, tek bir farkla, aradan gerçekten on yıl geçmiş ve ikilinin hayatında herşey daha da kötüye gitmiştir. Kevin Smith düşük bütçeli komedilerin adamı olduğunu söylüyor, biz de kendisiyle aynı fikirde olduğumuzdan yeni versiyon Tezgahtarlar'ı merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top