Hesabım
    Ashton İçgüdülerine Teslim

    Sharon'ın gözü genç yıldızlarda<br /><br />

    Yılan hikayesine dönen Temel İçgüdü'nün ikinci filmi yeni dedikodularla bir daha konuşulmaya başlandı. İlk filmde başrolü paylaştığı Michael Douglas'ı yaşlandığı için yeni filmde görmek istemeyen Sharon Stone gözünü Hollywood'un genç yıldızlarına çevirdi, favori ismi ise Ashton Kutcher.

    İsmi hala belli olmayan, İsimsiz Berni Mac-Ashton Kutcher Projesi olarak geçen filminin çekimlerine devam eden Kutcher güzel yıldız tarafından sette bile takip ediliyormuş. Bir dönemin kült filmi haline gelen Temel İçgüdü Sharon Stone'a hala kaybetmeiği bir şöhret kazandırmıştı. Ancak bir daha hiçbir filmle aynı popülerliği yakalayamayan sarışın güzel Temel İçgüdü 2 ile eski popüler günlerine dönmeye çalışacak. Yapımcılarla arası sürekli bozulan, sonu gelmez istekleriyle herkesi çileden çıkaran Stone birara filmin iptal edilmesini bile gündeme getirmişti.

    Her ne olursa olsun daha fazla yaşlanmadan kamera karşısına geçmeye çalışan Stone, Ashton Kutcher'a teklifi götürmüş bile. Herkesten saklanan gizli görüşmelerden nasıl bir sonuç çıkacak beraber göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top