Hesabım
    Ben Whishaw Yeni Bond Filminde Genç 'Q' Olacak

    Skyfall projesinden ilginç bir kadro haberi...

    Çekimlerine İngiltere'de başlanan yeni James Bond filmi Skyfall'dan ilginç bir kadro haberi geldi. The Hollywood Reporter'ın haberine göre, serinin 23. filminde Ben Whishaw'ı genç Q olarak izleyeceğiz.

    Toplam 17 filmde rol alarak serinin en fazla rol alan oyuncusu olan Desmond Llewelyn ile özdeşleşen ve orijinal serinin ikonik karakterlerinden birine dönüşen Q, Daniel Craig'in başrolde olduğu yeni seride gözükmemiş bir karakterdi. Haliyle böylesi bir kadro haberi başta dedikodu gibi dursa da, haberin Hollywood'un en saygın Sinema-TV dergilerinden biri olan THR'den çıkmış olması inandırıcılığı konusunda şüpheye pek yer bırakmıyor.

    Quartermaster olarak da bilinen Q, seride pek çok teknolojik icadın babası olarak karşımıza çıkmış ve en çok da bu cihazları merakla kurcalayan Bond'a, "Her şeye dokunmak zorunda mısın?" sözleriyle takılmasıyla hafızalarda yer etmişti.

    Koku: Bir Katilin Hikayesi (Perfume: The Story of a Murderer) ile yıldızını parlatan 31 yaşındaki Ben Whishaw, şimdi Sam Mendes'in yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filmde genç Q olarak karşımıza çıkacak. Bu rolde Bond'dan daha yaşlı bir oyuncuyu görmeye alışmıştık, bakalım bu değişiklik neler getirecek, göreceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top