Hesabım
    Gelecek Program: Acımasız Tanrı

    Roman Polanski’nin son filmi Acımasız Tanrı, 16 Aralık'ta sinemalarda...

    Polonyalı yönetmen Roman Polanski Acımasız Tanrı (Carnage) filmiyle sinemaya kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Kate WinsletJodie Foster, Christoph Waltz ve John C. Reilly'nin paylaştığı film Fransız oyun yazarı Yasmina Reza'nın Tony Ödüllü "The God Of Carnage" adlı tiyatro oyunundan uyarlama.

    11 yaşlarında iki haşarı çocuğun okulda kavga etmesinin ardından, tartışma 'medeni' biçimde ebevyenler boyutuna taşınacaktır. Ama aileleri bir araya gelip, oturup konuşmaları bambaşka olayların ve sırların da gün yüzüne çıkmasını sağlayacaktır. Kara komedi türündeki film gerçek zamanlı bir anlatım tarzına ve neredeyse tek mekanda geçen bir kurguya sahip. Bu nedenle dört oyuncunun tümü de her sahnenin çekiminde sette bir arada bulunmuş. Roman Polanski, oyuncularından ve onların performansından bahsederken hepsinin ayrı ayrı muhteşem işler ortaya koyduğunu ve mükemmel bir uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiriyor.

    Filmin uyarlandığı tiyatro oyunu ülkemizde de İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından Vahşet Tanrısı adıyla sergilenmişti.

    Bu sene 16-22 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Randevu İstanbul'un açılış gecesinde ise (14 Aralık Çarşamba) Acımasız Tanrı filminin Türkiye prömiyeri gerçekleştirilecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top