Hesabım
    Akbank Kısa Filmcilere Kapılarını 8. Kez Açıyor!

    Artık geleneksel hale gelen Akbank Kısa Film Festivali'nin bu seneki başvuru süreci başladı...

    Düzenlediği sanatsal etkinliklerle öne çıkan Aksanat, pek çok kısa filmcinin yetiştiği, adeta bir okul atmosferi sunan Kısa film Festivali'ni 2012 yılında sekizinci kez düzenliyor. Kısa filmlerin sadece seyredilmesini değil üzerinde konuşulmasını, tartışılmasını ve dünya çapından farklı örneklerin, sinemacıların takip edilmesini sağlayan festival, alışık olduğumuz üzere bahar aylarında, 19-29 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    Festival kapsamında, organize edilen kısa film yarışmasına son katılım tarihi ise 31 Aralık 2011 cumartesi günü olarak belirlendi. Kurmaca ve Belgesel olarak iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmaya katılarak ön elemeyi geçmeyi başaran, "Festival Kısaları" başlıklı bölümde seyircilerle buluşacak. Her iki kategoride iki ayrı jüri tarafından yapıalacak seçimlerle festivalin "En İyi Film"lerini çeken yönetmenler Akbank Sanat tarafından tam 8 bin TL maddi para ödülü ile ödüllendirilecek.

    Festivalin başvuru formlarına Akbank Sanat'tan ya da www.akbankkisafilm.com ve www.akbanksanat.com internet sitelerinden ulaşabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top