Hesabım
    Mission Impossible: Ghost Protocol Rio Galası Bu Gece Canlı Yayında!

    Önümüzdeki hafta ülkemizde vizyona girecek filmin bu gece Rio'da yapılacak galası pek çok sürpriz ile internet üzerinden canlı yayınlanacak!

    İnternete dağıtılan ilk kule görüntülerinden bu güne dek, yayınlanan her karesini ve videosunu büyük ilgiyle takip ettiğimiz Görevimiz Tehlike 4 (Mission: Impossible - Ghost Protocol) ülkemizde de vizyon için gün sayıyor. Oyuncular ve ekip ise neredeyse haftada iki kez farklı bir ülkede, farklı bir şehirde galalarda boy gösteriyor.

    Filmin 14 Aralık Çarşamba, yani bugün, Brezilya'nın en meşhur kenti Rio de Jannerio’da düzenlenecek galası ise internet üzerinden canlı yayınlanarak, filmin sıkı takipçilerini mutlu edecek. Türkiye saati ile 23:00’te başlayacak galada başrol oyuncuları Tom CruisePaula Patton, yönetmen Brad Bird'ün yanı sıra başka yıldız konuklarda yer alacak ve canlı sohbet aracılığıyla konuklar hayranların sorularını yanıtlayacak. Gecenin bir diğer sürprizi ise ünlü DJ Tiesto olacak. Filmin galası için özel olarak bir performans sahneleyecek olan Tiesto, Lalo Schifren’in yazdığı, Mission: Impossible film müziğini yeni bir re-mix ile ilk kez çalacak.

    Bu gece saat 23'te galayı canlı seyretmek isteyenler, CokeZero.com/Mission, MissionImpossible.com, Livestream.com/MissionImpossible ve http://www.facebook.com/tiesto adreslerinden verilecek yayınla ücretsiz olarak izleyebilecekler...

    Hiç yaşlanmayacakmış gibi görünen aktör Tom Cruise'u, dördüncü kez Ethan Hunt olarak seyredeceğimiz filmin yönetmenliğini Oscarlı sinemacı Brad Bird üstlenirken, yapımcı koltuğunda ise adı bilimkurgu-aksiyon ile bir anılan J.J. Abrams var.

    Görevimiz Tehlike 4 (Mission: Impossible - Ghost Protocol 23 Aralık'ta sinemalarda...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top