Hesabım
    'The Hobbit'in Fragmanı Görücüye Çıkıyor!

    Hobbit-severlere müjde...

    Daha önce Andy Serkis tarafından yılbaşına doğru ilk fragmanının yayınlanacağı müjdelenen The Hobbit efsanesinin ilk bölümü olan The Hobbit: An Unexpected Journey'nin ilk fragmanı, yapılan açıklamaya göre 20 Aralık günü Hobbit-severlerle buluşuyor.

    Yönetmenliğini Peter Jackson'ın yaptığı ve J.R.R. Tolkien'in fantastik romanından uyarlanan filmin fragmanı tüm dünyada aynı anda Salı günü sinemalarda gösterilecek. Tenten'in Maceraları (The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn) filminden önce uydudan yayınlanacak olan bu görüntülerin Internet üzerinden kamuoyuyla paylaşılması ise birkaç gün sürebilir. Hatta tıpkı sinemada gösterilen ama henüz Internet'te yayınlanmayan Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'un fragmanı gibi bu bazen bir haftayı bile bulabilir... Fragmana yayınlandığı gibi sayfalarında yer verecek olan Beyazperde'yi takip etmeyi unutmayın!

    The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbit: Beklenmedik Yolculuk) 14 Aralık 2012'de tüm dünyada aynı anda 3D olarak vizyona girecek. İkinci bölümse, "The Hobbit: There and Back Again" (Oradaydık ve Şimdi Buradayız) adıyla ilk filmden bir yıl sonra, 13 Aralık 2013'de vizyonda olacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top