Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan'ın Son Filminde Yer Alacak

    Televizyonun yakışıklı yüzünü, yakında beyazperdede yeniden seyredecek miyiz?

    Son dönemde kariyerindeki yükselişle fiziksel çekiciliğinden ziyade oyunculuk alanındaki başarısıyla gündeme gelen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Kuzey karakterinin rüzgarını sinema perdesine taşımaya hazırlanıyor. Sinemamuzik.com sitesinin haberine göre Yılmaz Erdoğan’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı son projesi şimdilik adı Şairler olarak açıklanan filmin başrollerinden birisi oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un oldu.

    Çekimlerine şubat ayı içerisinde başlanması planlanan film, 1940'lı yıllarda yaşayan Zonguldaklı şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun gerçek hayat hikâyelerini sinemaya taşıyacak. Yakın zamanda herhangi bir projede beyazperdede göremediğimiz aktör bu iki ana karakterden birisini canlandıracak.

    Projede adı Tatlıtuğ dışında açıklanan tek oyuncu ise yönetmenin eşi Belçim Bilgin. Güzel oyuncu geçtiğimiz sezon vizyona giren Aşk Tesadüfleri Sever filmiyle önemli bir çıkış yakaladıktan sonra, önümüzdeki hafta vizyonda seyirci ile buluşacak Kurtuluş Son Durak'ın da başrol oyuncuları arasında yer alıyor.

    Proje hakkında daha detaylı haberler için Beyazperde.com'u takip etmeye devam edin!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top