Hesabım
    YAPIMLAB Başvuruları Devam Ediyor!

    Başvuru süreci devam eden Yapımlab projelere de kucak açacak...

    Nuri Bilge Ceylan'ın Üç Maymun, İklimler ve Bir Zamanlar Anadolu'da filmlerine yapımcı kimliği ile imza atan Zeynep Özbatur Atakan’ın kurucusu olduğu Yapımlab'ın 2012 kış dönemi programı için hazırlık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

    Edinilen bilgilere göre proje kapsamında Yapımlab atölyesine başvuruda bulunacak adayları eğitim sürecininyanı sıra yazdıkları senaryoyu hayata geçirme şansı da sunulacak. Katılımcılar eğitimin süreceği dört hafta boyunca işinin ehli senaryo yazarlarının görüş ve eleştirileri doğrultusunda kendi yazdıkları projekerini geliştirerek beşinci haftada sektörün önde gelen yapımcılarıyla fikirlerini buluşturma şansını da yakalayacaklar.

    Katılımcıların ilk ay beraber çalışacağı isimler arasında Canım Ailem, Hanımın Çiftliği, Kırık KanatlarBir Çocuk Sevdim, Kapalıçarşı, Bıçak Sırtı, Gönülçelen gibi yapımlarda imzası olan ve sektörün öne çıkan yazar ve senarsitlerinden Ayhan SonyürekGaye BoralıoğluGül Dirican, Levent Kazak, Neşe ŞenNilgün Öneş ve Sertaç Ergin yer alıyor.

    5. haftada projeleri değerlendirecek yapımcılar ise Tarkan Karlıdağ (Adam Film), Şükrü Avşar (Avşar Yapım), Müge Turalı (Bando Film), Mustafa Oğuz (Most Production), Kemal Can (Star Production), Tomris Giritlioğlu (Sis Yapım), Sevil Demirci (Yeni Sinemacılar) ve Zeynep Özbatur olacak.

    YAPIMLAB Atölyesine katılmak için son başvuru tarihi 18 Ocak 2012 olarak belirlenirken, başvurular için daha detaylı bilgiyi 0533 315 59 85 no’lu telefon ve perizan.ozlem@gmail.com mail adresi aracılığı ile Özlem Tatlıcan'dan edinebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top