Hesabım
    Sahte Louis Vuitton Davası!

    'Hangover 2' yine mahkemelik oldu...

    The Hangover 2: Felekten Bir Gece Daha (The Hangover Part II) birbiri ardına açılan davalardan kurtulamıyor. Daha vizyona girmeden önce başı Mike Tyson'ın dövmesinin çizeri S. Victor Whitmill'le derde giren film, vizyona girdikten sonra da senaryosunun çalıntı olduğu iddiasıyla bu sefer de Michael Alan Rubin isimli bir senaristle davalık olmuştu. Şimdi de ünlü Fransız moda markası Louis Vuitton tarafından mahkemeye verildi. Sebep; filmde kullanılan çantanın 'sahte' olması!

    Moda evi Louis Vuitton yetkililerince açılan davaya göre, markanın sahipleri filmde kullanılan ve oyuncu Zach Galifianakis'in taşıdığı Louis Vuitton marka çantanın sahte olduğunu ileri sürüyor. New York'ta açılan dava hakkında gelen ilk bilgiler, ünlü moda evinin filmde sözü geçen sahneden oldukça üzüntü duydukları belirtiliyor.

    Filmde Galifianakis'in canlandırdığı Alan karakteri havaalanında üzerinde LVM logosunun olduğu çantasına dokunan Stu'ya (Ed Helms) "Dikkat et! Bu bir Louis Vuitton" diyordu.

    Filmde kullanılan bu çantanın gerçek olmadığını söyleyen şirket, bu sahnenin müşterileri yanılttığını ve markanın imajını zedelediğini iddia ediyor. Şimdi Louis Vuitton bu sahnenin filmden çıkarılmasını ve ayrıca filmin kazancından kendilerine pay verilmesini bekliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top