Hesabım
    Ata Demirer'in Berlin Kaplanı Filminden İlk Fragman! [VIDEO]

    Oyuncunun gurbetçi bir boksörü canlandırdığı son filmi bol kahkaha vaad ediyor...

    Almanya'nın Berlin kentinde yaşayan ve uzun yıllardır iri cüssesinin avantajını kullanarak boksörlük yaparak hayatını kazanan Ayhan Kaplan ve antrönörü Cemal için işler eski kadar iyi gitmemektedir. Ayhan, taze boksörler karşısında gözden düşerken ikili çözümü yeni çareler aramakta bulur ve gurbetçi boksör Kaplan'ın hikayesi başlar.

    Eyyvah Eyvah filmleri ile yakaladığı gişe başarısı ve gerçekten kaliteli komedilere imza atma yeteneği ile Ata Demirer yine kahkaha dolu bir komedi ile beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor. 27 Ocak 2012'de Türkiye ile birlikte Avrupa'da da vizyona girecek Berlin Kaplanı adlı bu filmden ilk fragman ise hem sinema salonlarında hem de internette seyricilerle buluşmaya başladı.

    Berlin Kaplanı

    Ata Demirer'in kemikleşen ama kaliteli espriden taviz vermeyen komedi anlayışıyla buluşturduğu bu yeni tiplemesi de önceki karakterleri gibi ilgi çekeceğe benziyor. Filmde Ata Demirer'e Tarık ÜnlüoğluNecati BilgiçNihal YalçınÖzlem Türkad ve Cemil Özbayar eşlik ediyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Berlin Kaplanı'nın yönetmen koltuğunda ise Eyyvah Eyvah serisini de çeken Hakan Algül oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top