Hesabım
    Gelecek Program: Tutku Günlükleri (The Rum Diary)

    Yine Hunter S. Thompson, yine Johnny Depp ve yine gazeteci...

    Toplumun dışında sürüklenen karakterleri baştacı ettiği romanlarıyla ünlü kült yazar Hunter S. Thompson'ın 1959'da kaleme aldığı fakat ancak 1998'de yayınlanan ilk romanından uyarlanan Tutku Günlükleri (The Rum Diary), 6 Ocak'ta vizyona giriyor. Film, Porto Riko'nun altını üstüne getiren çılgın gazeteci Paul Kemp'in yaşadıklarını anlatıyor.

    1959’la 1964 yılları arasında Porto Riko’da gazeteci olarak bulunan Thompson'ın hayatından izler taşıyan film, Karayipler'den Latin Amerika’nın ücra köşelerine uzanan bir fonu da beraberinde taşıyor. Vegas'ta Korku ve Dehşet'in ‘saykodelik’ atmosferinde bir gazeteci olarak izlediğimiz Johnny Depp, burada yine tozu dumana katan benzer bir karakter olarak karşımızda. Geçmişi 10 yıl öncesine dayanan projenin yönetmen koltuğunda oturan isimse, iki kaybedenin hikâyesinin anlatıldığı Withnail and I gibi bir başyapıtın yönetmeni Bruce Robinson.

    Hollywood Film Festivali'nde filmde Chenault karakteri olarak karşımıza çıkan Amber Heard'a yeni yeteneklere verilen Spotlight Ödülü'nü kazandıran Tutku Günlükleri (The Rum Diary)'nin konusu şöyle:

    New York'taki hayatından sıkılan gazeteci Paul Kemp, soluğu Porto Riko’da alır. Burada kendine yerel bir dergide iş bulan çılgın kahramanımız zamanının çoğunu rom içerek ve yeni geldiği bu yeri keşfederek geçirir. Bu sırada bir işadamıyla nişanlı olan güzeller güzeli Chenault'a aşık olan Kemp, yavaş yavaş içine çekildiği yozlaşmışlığa savaş açmakta gecikmez...

    Vizyona gireceği günü uzun bir süredir iple çektiğimiz Tutku Günlükleri (The Rum Diary) için geri sayım başladı!

    Tutku Günlükleri

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top